S. Huisman

Huisartspraktijk

BIG-nummer: 29919523501

Contact opnemen

telefoon Tel: 045 523 56 11 van 8.00–17.00 uur

spoed Spoed: 045 523 56 21

E-mail: praktijkhuisman@ezorg.nl

Na 17.00 uur en in het weekend Huisartsenpost OZL
tel: 045 577 88 44

Bellen voor recepten en uitslagen vanaf 10 uur.

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Maak gebruik van ons klachtenregelingsformulier.

Openingstijden

Van 8.00-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur.

De praktijk is tussen 13.00-14.00 uur gesloten i.v.m. pauze. Tijdens de pauze is de praktijk wel telefonisch bereikbaar voor spoed.

Spreekuur huisarts

Het spreekuur verloopt op afspraak. Dat wil zeggen dat u eerst telefonisch of aan de balie een afspraak maakt. Met het maken van een afspraak kan de assistente u, in verband met de planning, vragen naar uw klacht.

Voor iedere afspraak is in principe 15 minuten beschikbaar. Wanneer u verwacht meer tijd nodig te hebben, kunt u dit aan de assistente aangeven. Zij reserveert dan, indien mogelijk meer tijd voor u.

Bij verhindering voor een afspraak vragen wij u ruim op tijd af te bellen!!

Spreekuur assistente

Het spreekuur van de assistente verloopt op afspraak. U kunt bij haar terecht voor het opmeten van uw bloeddruk, ECG, wondverzorging, het uitspuiten van oren, het zetten van injecties, wratten aanstippen, etc.

Huisbezoek

Indien u een huisbezoek wenst kunt u deze telefonisch aanvragen, liefst voor 10:00 uur. De assistente zal u vragen naar de reden van uw verzoek.

Huisbezoeken zijn uitsluitend bestemd voor patiënten die om medische redenen zelf niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Geen vervoer is geen reden voor een huisbezoek!

Telefonisch spreekuur

Er is geen speciaal telefonisch spreekuur . Indien u de arts telefonisch wilt spreken, gaat dit altijd na overleg met de assistente.

Praktijkondersteuner somatiek

In de praktijk is een praktijkondersteuner somatiek werkzaam. Deze is speciaal opgeleid voor het behandelen en begeleiden van patiënten met chronische ziekten, zoals suikerziekte (Diabetes Mellitus), longziekten (COPD) en hoge bloeddruk (hypertensie). Voor het eerste bezoek wordt u altijd door uw huisarts verwezen.

Praktijkondersteuner GGZ

In de praktijk is een praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg werkzaam. Met een POH-GGZ in de praktijk is er de mogelijkheid om snel en laagdrempelig aan de slag te gaan met psychische en psychosociale klachten.

In een gesprek brengt de POH-GGZ met u uw klachten en vragen in kaart. Ook is het mogelijk dat met u gesproken wordt over de geschiedenis van uw klachten en wat u reeds geprobeerd heeft om van uw klachten af te komen. Vervolgens adviseert de POH-GGZ u over een mogelijke aanpak van de klachten. Dit kan een vervolgtraject zijn bij de huisarts zelf, een verwijzing naar een andere hulpverlener of instelling of vervolggesprekken bij de POH-GGZ zelf.

Een afspraak bij de POH-GGZ komt altijd tot stand na een gesprek met uw huisarts.

Onze medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers in de praktijk!

Johan van Hooren Waarnemer

Johan van Hooren

Waarnemer

Sonja Doktersassistente Praktijk Huisman

Sonja

Doktersassistente

Mirella de Bruin Doktersassistente

Mirella

Doktersassistente

Monique Praktijkondersteuner Somatiek

Monique

Praktijkondersteuner Somatiek

Debby Praktijkondersteuner Ouderenzorg

Debby

Praktijkondersteuner Ouderenzorg

Audrey Praktijkondersteuner GGZ

Audrey

Praktijkondersteuner GGZ

Paola Ubags Praktijkmanager

Paola Ubags

Praktijkmanager