M. van Gelderen

Huisartspraktijk

BIG-nummer: 99918201801

Contact opnemen

telefoon Tel: 045 523 56 43 van 8.00 – 11.30 uur en van 14.30 – 17.00 uur

spoed Spoed: 045 523 56 23

E-mail: praktijkvangelderen@ezorg.nl

Na 17.00 uur en in het weekend Huisartsenpost OZL
tel: 045 577 88 44

Bellen voor uitslagen tussen 14.30-17.00 uur

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Maak gebruik van ons klachtenregelingsformulier.

Openingstijden

Met ingang van 24 oktober is onze telefonische bereikbaarheid gewijzigd:

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00 – 11.30 uur en van 14.30 – 17.00 uur.

Tussen 11.30 en 14.30 uur zijn wij wel bereikbaar voor spoed, de balie is dan ook gesloten.

Spreekuur huisarts

Het spreekuur werkt alleen volgens afspraak. Iedere werkdag tussen 8.00 uur en 12.30 uur worden er afspraken ingepland via de assistente. Zij maakt de inschatting hoe wij u het beste kunnen helpen. Er is geen vast middagspreekuur. Voor spoed neemt u te allen tijde contact op met de assistente. U kunt ook via de app ‘Uw zorg online” een afspraak inplannen. Dit is alleen voor klachten die niet dringend zijn.

Spreekuur assistente

Het spreekuur van de assistente verloopt volgens afspraak. Tijdens dit spreekuur kunt u terecht voor: bloeddruk meten, ECG / hartfilmpje maken, oren uitspuiten, injecties zetten, wratjes aanstippen, hechtingen verwijderen, wondverzorging, vaatonderzoek en allergietesten.

Het spreekuur van de assistente is op maandagmiddag van 14.00 – 16.30 uur en op donderdagochtend van 8.00 – 12.00 uur. Als deze dagen/tijden niet uitkomen, kunt u overleggen met de assistente. Zij kan kijken of de afspraak op een ander tijdstip kan worden gemaakt.

Aanvragen huisbezoek

Als u een huisbezoek wenst kunt u dit telefonisch aanvragen, het liefste voor 10.00 uur. De assistente zal u vragen naar de reden van uw verzoek. Huisbezoeken zijn alleen bestemd voor patiënten die om medische redenen zelf niet in staat zijn om naar de praktijk te komen.

Telefonisch spreekuur

Wenst u een telefonisch consult met uw arts, dan kunt u contact opnemen met de assistente. Zij zal een inschatting maken of de hulpvraag telefonisch afgehandeld kan worden.

Opleiding doktersassistente

Wij zijn een opleidingspraktijk voor doktersassistenten in samenwerking met het VISTA-college in Heerlen. Het kan dus voorkomen dat u een stagiaire tegenkomt in onze praktijk.

Praktijkondersteuner GGZ

In de praktijk is een praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg werkzaam (POH-GGZ). Met een POH-GGZ bestaat de mogelijkheid om snel en laagdrempelig aan de slag te gaan met mentale en psychosociale klachten. In een gesprek brengt de POH-GGZ uw probleem zo goed mogelijk in kaart. Vervolgens adviseert de POH-GGZ u over een mogelijke aanpak van de klachten. Dit kan een vervolgtraject zijn bij de huisartsenpraktijk, een verwijzing naar een andere hulpverlener of instelling of vervolggesprekken bij een psycholoog. Een afspraak bij de POH-GGZ komt altijd tot stand na een gesprek met uw huisarts.

Praktijkondersteuner Somatiek

In de praktijk is een praktijkondersteuner somatiek werkzaam (POH). Zij is speciaal opgeleid voor het behandelen en begeleiden van patiënten met chronische ziekten zoals suikerziekte (diabetes mellitus), longziekten (COPD en astma) en hoge bloeddruk (hypertensie) of een verhoogd cholesterol (hypercholesterolemie). U kunt ook begeleiding krijgen van de praktijkondersteuner bij het stoppen met roken.

Onze medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers in de praktijk!

Sonja Doktersassistente Praktijk van Gelderen

Sonja

Doktersassistente

empty

Phuong Vy

Doktersassistente

Debby Praktijkondersteuner Ouderenzorg

Debby

Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderenzorg

Myrna Praktijkondersteuner GGZ

Myrna

Praktijkondersteuner GGZ

Paola Ubags Praktijkmanager

Paola Ubags

Praktijkmanager