Medische Zorg Nieuwenhagen

op één plek bij elkaar

Medisch Centrum Nieuwenhagen

Beuteweg 14-18
6373 LL  Landgraaf

Openingstijden

De praktijk is alleen op werkdagen geopend van
08.00 tot 13.00 en van
14.00 tot 17.00 uur.

Vaccinatie

Als u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie of de pneumokokken vaccinatie ontvangt u hiervoor een uitnodiging per post. Op de brief staat de datum en tijd wanneer u terecht kunt. Vanwege het coronavirus werken wij met een strikte tijdsindicatie. U helpt ons met uitvoeren door u hier aan te houden. Wij zorgen voor een veilige 1,Sm afstand op de desbetreffende dag en volgen de landelijke protocollen op. Vaccinaties patiënten dokter van Hooren en dokter Janssen: zaterdag 31 oktober. Vaccinaties patiënten dokter Sluysmans, dokter Snijders en dokter van Gelderen: zaterdag 7 november. U vindt uw tijdstip van afspraak op uw uitnodigingsbrief. Zorg voor gemakkelijke kleding en volg de looproutes ter plaatse.

Telefonische bereikbaarheid

De praktijken zijn dagelijks tussen
08.00 tot 17.00 uur bereikbaar
volgens bovenstaande telefoonnummers.

Uitsluitend voor spoedgevallen

Tijdens kantooruren kunt u ons bij spoedgevallen bereiken op het speciale spoed-telefoonnummer. Let op: uitsluitend spoedgevallen worden via dit telefoonnummer in behandeling genomen.

‘s Avonds, ’s nachts en in het weekend

Heeft u een spoed hulpvraag buiten praktijkuren en dringend behoefte aan uw huisarts dan belt u met de Huisartsenpost Oostelijk Zuid-Limburg via:
045‍ 577‍ 88‍ 44.